***       Водещите вечерни новини       на 11 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 11 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Фандъкова приключва с кметуването. Първи снимки на заподозрения и оръжието на убийството от днес


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 11 ноември   

 

Йорданка Фандъкова напуща кметския стол на София следващата година. Тя заяви, че няма да взе участие в изборите през есента на 2023 година Това стана ясно от изявлението на Бойко Борисов в Пловдив, до момента в който разглеждаше градеж на пречиствателна станция дружно с кмета на града Здравко Димитров.

***

Откриха оръжието, с което е осъществено убийството в региона на Женския пазар по-рано през днешния ден. Разследващите са разкрили револвера под резервоар за боклуци на пазара. 

Гл. инсп. Николай Станчев, шеф на бранш " Разследване на престъпни закононарушения “ в Столична дирекция на вътрешните работи, че от откритото досега е ясно, че се касае за битов скандал, който е назрявал обратно в годините. 

***

Съседи описват, че преди време е работил като водач на маршрутка. Според тях нападателят от години е имал спор с убития. 

По информация на Българска национална телевизия 62-годишният мъж, който е прострелял своя комшия, е някогашен боен. Бил конфликтен и постоянно правел кавги. Жертвата желал да се инсталира спомагателна врата, само че стрелецът бил срещу. Вероятно това е станало причина и за стрелбата.

***

Арестуваха върховен граничен чиновник с рушвет на метри от Дирекцията на столичния бул. " Мария Луиза " в миг на приемане на 2000 лева рушвет.

Служителят е изискал рушвет от фирма-доставчик на механически средства за защита на границата, съобщи Българска национална телевизия.

***

Млада жена, родила бебе през септември, е била бита и държана в плен от мъжа, с който живеела на фамилни начала, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.  

По данни на следствието дамата, открита през днешния ден в частен дом в силистренско село, е била държана в плен от 8 ноември. Срещу нея е било упражнено принуждение от бащата на детето ѝ.

***

***

Шест испански военни самолета дойдоха у нас, с цел да пазят въздушното ни пространство.

***

***

" Украински военни влязоха в напуснатия от съветските въоръжени сили южен град Херсон ", това написа в. " Украинская истина ".

На публикувано от медията в " Туитър " видео се вижда по какъв начин боен слага националния байрак на Украйна на постройката на Главното полицейско ръководство в пристанището. Той и негов сътрудник се поздравяват с освобождението на града и се прегръщат с цивилни.

***

„ Следващата загуба на съветския президент Владимир Путин ще бъде Кремъл ", това съобщи някогашният министър председател на Швеция Карл Билд, съобщи Скайнюз.

„ Това, което се случи през днешния ден в Херсон, е сериозен удар за водача на Руската федерация. Това е третото огромно проваляне във войната след несполучливите опити за завладяването на Киев и (втория величина град в Украйна Харков) ", добави той.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР